Hvor mye takstein trenger jeg til mitt tak?

Det nøyaktige forbruket bestemmes av hvilken type takstein du velger og hvilken lekteavstand du må bruke på taket. Velger du en standard dobbelkrum betongtakstein og kan bruke maks lekteavstand på 375 mm, så gir det ett forbruk på ca. 9 stein pr.m². Vårt takberegningsprogram hjelper deg med å regne ut forbruket av takstein når du skal bytte ditt tak. Ved hjelp av tre mål og dette programmet regner du raskt ut hvor mange takstein du trenger og hvilket tilbehør som kreves for akkurat ditt tak.