Braås Åkeri – på väg i 90 år

2017-09-01

Du har säkert sett dem på vägarna runt om i Sverige – de karaktäristiskt blå lastbilarna med det klassiska röda Bendersmönstret dekorerat längs sidorna. Braås Åkeri firar 90 år och Benders lyfter på hatten och utropar ett stort ”Grattis” för en mångårig vän och samarbetspartner.

Allt sedan 1989 har Benders och Braås Åkeri jobbat tätt ihop när det gäller logistiken av takpannor, marksten och, med åren, produkter inom flera andra sortiment i Bendersportföljen. Det är ett uppskattat samarbete som med åren växt sig allt starkare. Christer Hofling, Transportchef på Benders, utvecklar:

– Benders har vuxit snabbt på senare år och med det kraven på Braås Åkeri, men de har en fantastisk förmåga att snabbt anpassa sig och hitta lösningar på hastigt uppkomna eller förändrade kravställningar.
En av orsakerna till framgången tror Hofling ligger i att de båda företagen jobbar så tätt ihop. Han förklarar:

– Braås Åkeri har vid det här laget nästan blivit en integrerad del av Benders vilket gjort att de byggt upp en djup förståelse för hur vi jobbar. Tillsammans har vi hittat ett vägvinnande koncept, något som vi hoppas visar sig i en god service och pålitlighet gentemot våra kunder, säger Hofling.

Så Benders gratulerar en vital 90-åring och ser redan nu fram emot 2027. Christer Hofling avslutar:

– Självklart vill vi vara med och fira 100-åringen Braås Åkeri också och vi kan då förhoppningsvis blicka tillbaka på ytterligare tio framgångsrika år tillsammans!