Nu tar vi på Benders första steget mot en smartare och snyggare webbplats

2014-05-26

Benders lanserar nu sin nya hemsida. Fortfarande finns det förbättringar som väntar bakom hörnet, men mycket nytt finns redan på plats. Framför allt har vi en ny design, med fler funktioner, som gör det roligare och enklare att hitta i vårt sortiment. Samtidigt kommer hemsidan fungera lika bra på dator, surfplatta och mobil.

Inspiration

Gällande inspiration har vi ju sedan tidigare vårt Inspirationsverktyg som stöd. På den nya hemsidan fokuserar vi än mer på denna tjänst.

Hitta lätt

Vi vill, att det skall vara lätt att hitta på vår nya hemsida. Därför finns det längst ned på varje sida en snabbmeny, som gör det enkelt att navigera.

Vi vill också, att du inte skall behöva lämna vår hemsida, utan att ha fått svar på dina frågor. Vi har därför skapat en sida med vanliga frågor och svar, där du dessutom kan skicka in egna frågor om du inte finner vad du söker.

Dokument

Instruktioner och andra dokument finns kopplade till respektive produktsida, men om du vill gå en genväg, gå då till ”Dokument” som finns längst ned till höger på varje sida. Där har vi samlat dokument med viktig information som t.ex. monteringsanvisningar.

Tips och Tricks

På flera ställen på vår hemsida tipsar vi om populära produkter, samt produkter som passar bra att komplettera med, för att nå det bästa slutresultatet, samt stort och smått gällande vårt sortiment.

Sökfunktion efter återförsäljare

Längst ned på samtliga sidor finns funktion för detta. Här kan kunden söka och få snabb information om var och vad man kan finna hos den lokala Bendersåterförsäljaren.

Förbättrad sökfunktion

Om du inte vill surfa runt på vår hemsida, utan söker något specifikt - testa vår nya sökfunktion. Den vägleder dig till sidor för sortiment, nyhetsartiklar eller pdf-dokument.