Utökat marksortiment och nytt sortiment VA-System

Vårt sortiment växer. Efter förvärv av sortimenten mark och VA från Starka kan du nu hitta både ett nytt produktsortiment i form av VA-System hos oss och ännu fler markprodukter för den privata trädgården och den offentliga miljön.

Benders förvärv från Starka Betongindustrier KB innefattar sortimenten mark och VA. I övertagandet ingår de två produktionsenheterna i Södra Sandby och Strängnäs som vi fortsatt kommer att driva vidare som produktionsenheter.

Vårt nya sortiment VA-System och ett utökat utbud av mark- och murprodukter är på väg in i vårt affärssystem. Vi hoppas snart vara i ordning och ber om er förståelse att webben kommer att uppdateras allt eftersom. Ni hittar våra nya produkter i Benders utökade marksortiment och Benders VA-System.

Markprodukter

Vårt marksortiment växer och nu kan du hitta ännu fler markstenar och murar för den privata trädgården och den offentliga miljön i vårt redan breda sortiment.

VA-System

I Benders sortiment för VA-System hittar du beständiga lösningar och produkter inom vatten- och avloppssystem anpassade för framtidens långsiktiga och viktiga samhällsbyggande.

Markprodukter

VA-System