Dekorativa murtillbehör

Våra murtillbehör har sin givna plats i trädgården och är vad du behöver för att skapa den kompletta utemiljön.

Till vårt mursortiment erbjuder vi bland annat staket, avtäckning och portstolpar som ett vackert och praktiskt komplement.

Staket

Komplettera muren med marknadens snyggaste staket för att få en vacker inhägnad yta. I vårt sortiment erbjuder vi ett klassiskt smidestaket och ett modern stålstaket.

Bender Royal

Smidesstaketen Royal tillverkas i fyrameterssektioner i klassiskt antracitfärgat smidesjärn. Du har två olika höjder att välja på: 50 och 90 cm. Staketet kan även kompletteras med grindar i utföranden anpassade till staketets höjder.

För komplett produktinformation besök Bender Royal.

Bender Funkis

Funkis är ett staket i modern utformning och är gjort av galvaniserat pulverlackerat stål och finns både som tvåmeters startpaket och enmeters tillbyggnadssektion.

För komplett produktinformation besök Bender Funkis.

Avtäckning

Förhöj utseendet på muren med en vacker avslutning. Med en avtäckning i betong eller granit får du en vacker och funktionell ovansida på din mur.

Bender Megatäck Patina

Med sin blästrade ovansida och sina klippta långsidor passar Bender Megatäck Patina, vår avtäckning i betong, som avslutning på samtliga murar i Benders Megaserie.

För komplett produktinformation besök Bender Megatäck Patina.

Bender Bohus Avtäckning

Bender Bohus Avtäckning är vår muravslutning i granit och finns i utförandena Rustik och Modern. Den är avsedda för läggning på alla sorts murar, i både betong och granit.

Den råkilade ytan hos Rustik lämpar sig bäst i naturmiljöer eller där ett robust intryck önskas. Modern har istället en flammad, mer sittvänlig ovansida som standard. Den Moderna granitavtäckningen kan även fås med långsidorna flammade, och kallas då Elegant.

Bender Bohus Avtäckning Rustik Bender Bohus Avtäckning Modern

För komplett produktinformation besök Bender Bohus Avtäckning.

Portstolpar

Med våra portstolpar, som finns i både betong och granit, skapar du eleganta stolpar eller avbrott i en mur.

Bender Stolpelement

Bender Stolpelement är vår portstolpe i betong. Elementen är 150 mm höga och passar samman med tre av murarna i Benders Megaserie – Bender Megaloc, Bender Megastone och Bender Megawall. Avsluta Bender Stolpelement med Bender Stolptopp för pricken över i:et.

Bender Stolpelement Bender Stolptopp

För komplett produktinformation besök Bender Stolpelement och Bender Stolptopp.

Bender Bohus Stolpe

Bender Bohus Stolpe är vår portstolpe i granit och finns i Rustikt utförande. Våra granitportstolpar är idealiska som utsmyckning i trädgårdsmiljön, och att kombinera en mur i betong med en stolpe i äkta Bohusgranit kan bli oerhört läckert och effektfullt.

För komplett produktinformation besök Bender Bohus Stolpe.

För komplett utbud av våra murtillbehör besök Bender mursortiment samt Bender marktillbehör.