Taktillbehör - den slutliga touchen

Benders taktillbehör ger ditt nya tak den slutgiltiga touchen och gör det komplett. Vare sig det rör betongtillbehör så som nockpannor och gavelpannor, ventilations- och genomföringslösningar, tätning och luftning, taksäkerhet eller infästning så har vi ett sortiment som ser till att ditt nya tak mår bra och är välventilerat. Att det sedan skänker taket liv är en angenäm bonus.

Betongtillbehör

Vi är måna om att du skall finna originaltillbehör i betong som är speciellt framtagna för att passa till våra takpannor. Benders tillbehör i betong ger huset dess slutgiltiga utseende. Genom att använda våra tillbehör i betong säkerställer du passform och överensstämmelse i färg. Många tillbehör underlättar dessutom läggningen och kortar montagetiden.

Visa sortiment Benders Betongtillbehör.

Ventilation och Genomföring

Ventilera väl så slipper du fukt. Lika viktigt som täta genomföringar. Här finner du produkter för olika användningsområden och de levereras kompletta, anpassade för respektive profil och dess utformning gör dem lätta att montera.

Visa sortiment Benders Ventilation och Genomföring.

Taksäkerhet

Tänk på säkerheten på taket! Här finner ni våra viktiga utprovade lösningar för ett säkert tak.

Visa sortiment Benders Taksäkerhet.

Tätning och Luftning

Lika viktigt som att täta taket, är att lufta det. Här finner ni våra produkter som hjälper sig till ett friskt tak.

Visa sortiment Benders Tätning och Luftning.

Infästning

Väl förankrade takpannor är viktigt för din egen och andras säkerhet. Här hittar du de nödvändiga infästningar du behöver för ett väl förankrat tak.

Visa sortiment Benders Infästning.

Övriga taktillbehör

Benders övriga taktillbehör innehåller allt från takutsmyckning till produkter för effektiv rengöring av ditt tak. Produkter som skänker ditt tak det lilla extra både vad gäller funktionalitet och estetisk touch.

Visa sortiment Benders Övriga taktillbehör.

Läs om vårt taksortiment för mer information.