Högsta kvalité sedan 1960Vi på Benders har utvecklat framgångrika byggprodukter i betong i mer än femtio år. Under den tiden har vi byggt upp en gedigen erfarenhetsbas och satsat medvetet på utveckling av både material och teknik för att uppnå en ständigt högre kvalitet. Kvalitetstänkandet går igen i allt vi gör – i konstruktionsarbetet, i kontakterna med användare och återförsäljare, i uppläggningen av tillverknings- och logistiksystem, i våra kontrollsystem och i vårt miljöarbete.
 

Resultatet blir noga utprovade, lättinstallerade produkter med perfekt passform och bästa möjliga hållbarhet. Kort sagt: väljer du Benders kan du alltid vara säker på att du får största möjliga trygghet!

 

 

30 års garanti på Benders Takpannor

Våra takpannor är lika starka som de är snygga. Därför vågar vi ge dig hela 30 års garanti för hållfasthet, vattentäthet och frostbeständighet när du köper ett komplett Benderstak med Benders originaltillbehör!
Sedan kan du sova garanterat gott under ditt snyggaste, tryggaste tak i trettio år framåt. Minst!

Läs mer om vår takgaranti (pdf)

Garantisedel för betongpannor 30 år (pdf)

Garantisedel för betongpannor 10 år (pdf)

Garantisedel för lertegelpannor 10 år (pdf)

 

 

 

10 års garanti på Benders Plattor och Marksten
Vårt marksortiment håller en mycket hög och jämn kvalitet, med noga specificerade material som tål många års hårt slitage i under tuffa klimatförhållanden. Redan på konstruktionsstadiet ser vi till att bygga in slitstyrka och hållfasthet genom att optimera former och storlekar, så att du kan njuta av dina Bendersprodukter så länge som möjligt. På Benders plattor och marksten får du hela 10 års garanti.

 

Materialgaranti Marksten och Plattor

 

Dokument & garantier